No items found.
next symbolnext symbol

Vernieuwbouw @ Historisch centrum Antwerpen - #ZRK41

Locatie
Stoelstraat 13, Antwerpen
Oplevering
Jul. 2024
Prijs
vanaf: €

Omschrijving

Welkom in Stoelstraat 13, een historisch pand in het hart van Antwerpen dat volledig wordt gerenoveerd en getransformeerd tot vijf prachtige hedendaagse appartementen. Met respect voor het historisch karakter van het gebouw, bieden deze appartementen een unieke combinatie van charme, geschiedenis en modern comfort.

Elk appartement is met zorg en oog voor detail ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van comfort en luxe. Geniet van de ruime en lichte kamers die de geschiedenis van het gebouw weerspiegelen, terwijl u profiteert van de nieuwste technologieën en voorzieningen die u nodig hebt om te leven in de 21e eeuw.

Het historisch karakter van het pand wordt geaccentueerd door de prachtige originele details, zoals hoge plafonds, ornamenten en grote ramen. Elk appartement heeft een eigen balkon of terras, zodat u kunt genieten van het buitenleven in het hart van de stad.

Het gebouw wordt volledig gerenoveerd en afgewerkt volgens de hoogste normen van isolatie, energie-efficiëntie en veiligheid. Bovendien is het gebouw perfect gelegen in het centrum van Antwerpen, met alle voorzieningen, restaurants en culturele attracties die de stad te bieden heeft binnen handbereik.

Als u op zoek bent naar een unieke woning met een rijke geschiedenis en modern comfort, dan zijn deze vijf appartementen in Stoelstraat 13 zeker het bekijken waard. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Dit is een zeldzame kans om te wonen in een historisch pand in het bruisende centrum van Antwerpen.

No items found.
onderwijs symbool
Onderwijs

Dichtstbijzijnde school

minder dan 2km

winkel symbool
Winkel

Dichtstbijzijnde winkel

minder dan 250m

mobiliteit symbool
Mobiliteit

Busstation

minder dan 500m

Treinstation

minder dan 2km

Locatie

Mobiscore: 9,3 / 10


Updates pand

-

Vernieuwbouw @ Historisch centrum Antwerpen - #ZRK41

Locatie
Stoelstraat 13, Antwerpen
Oplevering
Jul. 2024
Prijs
vanaf: €

Meer info of bezoek inplannen?

Laat gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of plan meteen een afspraak via onderstaande link.

Button Text
Dankuwel. We hebben uw inzending goed ontvangen en contacteren u zo snel mogelijk.
Pdf pand downloaden
Oops! Er is iets verkeerd gelopen bij het verzenden van het formulier.

Meer projecten