RealEstateMatch.be is een platform voor geïnteresseerde kopers, investeerders en vastgoed eigenaars

Onze expertiseafbeelding living
afbeelding woonkamer

Onze expertise

We BUY

Bent u uw huurders beu? Uw eigendom staat leeg of u hebt regelmatig leegstand? Uw pand is onbewoonbaar verklaard? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

De aan- en verkoop doen we in eigen beheer, in samenwerking met lokale experten, notarissen of gerenommeerde vastgoedmakelaars.

We BUILD

We werken steeds met eigen mensen ofwel met aannemers met wie we een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd, en die dezelfde waarden delen als wij.

Met de grootste zorg, toewijding en vakmanschap bouwen of verbouwen we uw droomwoning.

We SELL

De waarde van vastgoed zit niet enkel in de stenen of locatie, maar ook in de kwaliteit, ecologie en betaalbaarheid. Dit is waar we ons op focussen en wat we aanbieden.

Het is meer dan enkel bouwen en verkopen. We bouwen uw thuis, en die kwaliteit willen we u vanaf het eerste contact bieden.

Uw vastgoed verkopen?

Bij RealEstateMatch.be komt u meteen terecht bij een ontwikkelaar/investeerder met sterke financiële basis, die snel en discreet kan aankopen, zonder beroep te moeten doen op een makelaar.

Wij ontwikkelen dit project dan naar hedendaagse normen en nemen al uw zorgen over. Geen leegstands of verkrotting meer, geen vervelende huurders, geen onzekerheden over boetes of malafide aannemers.

Gewoonweg één centraal punt. Real Estate Match.

groene douche foto
woonkamer afb
slaapkamer snapshot
witte keuken
boekenkast

Onze Visie

Bij Real Estate Match wordt er enkel met de meest duurzame en kwalitatieve materialen gewerkt. Of we nu nieuwbouw ontwikkelen of een bestaand gebouw verbouwen, we hanteren steeds de nieuwste normen wat betreft isolatie, akoestiek, energiezuinigheid en ventilatie.
Dit in combinatie met een tijdloze architectuur en gebruik van de meest innovatieve technieken, zorgt er voor dat wij ontwikkelen met een meerwaarde voor u in de toekomst.

Wij werken op maat en houden rekening met de smaak en de specifieke wensen van de klant. Daarnaast worden alle materialen zorgvuldig geselecteerd op basis van hun duurzaamheid en elegantie.
De creativiteit, de optimale prijs/kwaliteit verhouding en de systematische opvolging van de werk zijn zaken die er voor u als bewoner toedoen.
Wij bieden als betrouwbare partner, gebaseerd op jarenlange ervaring, de beste prijs/kwaliteitsverhouding binnen uw budget.